Προβλήματα με τα μάτια σε ένα Boxer...

2014-11-20 17:40

Το σκυλί μπόξερ είναι μία από τις φυλές που έχει τα περισσότερα προβλήματα υγείας , τόσο κληρονόμησε και προκαλείται από την ασθένεια και τραυματισμό .Ένα πρόσωπο που κατέχει ένα μπόξερ πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιμελής σχετικά με την παρακολούθηση των ματιών σκύλων . Πριν αγοράσετε ένα μπόξερ , ελέγξτε για να δείτε εάν οι γονείς έχουν ελεγχθεί και καθαριστεί για οποιοδήποτε από τα κληρονομημένα προβλήματα . Κερατοειδούς δυστροφία

Κερατοειδούς δυστροφία είναι μια κληρονομική γενετική ασθένεια . Ποτέ δεν προκαλείται από έναν τραυματισμό ή κακή διατροφή . Αν κερατοειδούς δυστροφία προσβάλλει τον κερατοειδή , το εξωτερικό στρώμα του ματιού γίνεται θολό και χτυπά συνήθως και στα δύο μάτια . Ψάξτε για μια κρυστάλλινη ουσία που μοιάζει στα μάτια . Δεν υπάρχει θεραπεία και δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί δυστροφία του κερατοειδούς , αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ο πυγμάχος δεν θα χάσει όλα του οράματος .
Εικόνων Harderian αδένα πρόπτωση

H  πρόπτωση αδένα είναι ευρύτερα γνωστή ως « κεράσι μάτι" ή " μεταναστεύουν μεμβράνη . " Οι μπόξερ έχουν τρία βλέφαρα , άνω, κάτω και ένα που είναι κάτω από το άνω και ποτέ δεν έχει δει. Είναι αυτό το τρίτο βλέφαρο που δίνει το πρόβλημα. Αυτός δεν είναι κληρονομική ? Προκαλείται από άλλα προβλήματα υγείας . Θα δείτε μια κόκκινη ιστού που καλύπτει το μάτι . Η προτιμώμενη θεραπεία είναι να βάλει χειρουργικά το βλέφαρο πίσω στη θέση του . Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς , και ο πυγμάχος θα χρειαστεί κολλύριο για το υπόλοιπο της ζωής του

Η Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς - . PRA
Η < p> Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς ( PRA ) είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στον οφθαλμό σε σκύλους μπόξερ επειδή ο σκύλος τελικά θα πάει τυφλός . Είναι κληρονομική και θα προκαλέσει το σκυλί για να εμφανίσουν βλάβες του αμφιβληστροειδούς , επιτίθενται τα δύο μάτια ταυτόχρονα . Προσέξτε για τη νυχτερινή τύφλωση , διεσταλμένες κόρες ή /και αυξημένη λάμψη στα μάτια . Ο σκύλος δεν θα αισθάνονται τον πόνο , οπότε θα πρέπει να εντοπίσετε τα σωματικά συμπτώματα . Δεν υπάρχει θεραπεία , αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι τα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη .
Εικόνων Uveitis

H ραγοειδίτιδα μπορεί να προκληθεί από πολλαπλά προβλήματα υγείας , είτε από αλλοδαπό αντίρρηση να μπουν στο μάτι . Το μάτι γίνεται τόσο ενοχλημένος μια επίσκεψη στον κτηνίατρο είναι απαραίτητη . Τα συμπτώματα είναι εύκολο να εντοπιστούν . Το σκυλί θα αρχίσει να αναβοσβήνει ή στραβισμός υπερβολικά , θα υπάρξει μια μεγάλη υδαρής απαλλαγή , ευαισθησία στο φως , μια μπλε απόχρωση πάνω από το μάτι σκυλιά , ερυθρότητα και οίδημα . Περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίζονται με αντιφλεγμονώδη φάρμακα ή αντιβιοτικά. Σε λίγες πολύ ακραίες περιπτώσεις , το μάτι θα πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά .
Εικόνων Ξηρή κερατοεπιπεφυκίτιδα

H κερατο επιπεφυκίτιδα κερατοεπιπεφυκίτιδα , ή ξηροφθαλμία , μπορεί να προκαλέσει τον πυγμάχο μεγάλη δυσφορία . Ο πυγμάχος έχει ένα φιλμ που προστατεύει το μάτι . Αν κάτι συμβεί σε αυτή την ταινία , είτε από μια ασθένεια ή τραυματισμό , το μάτι μπορεί να γίνει ξηρό . Το μάτι μπορεί να αναπτύξει μια καφέ απόχρωση , ο ουλώδης ιστός μπορεί να αναπτυχθεί , τα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να αυξηθεί πάρα πολύ μεγάλο , και το σκυλί θα είναι σε συνεχή πόνο . Ο κτηνίατρος θα σας συνταγογραφήσει οφθαλμικές σταγόνες για τη λίπανση , το φάρμακο θα μειώσει τη φλεγμονή και τη μόλυνση , και σταγόνες για τα μάτια , θα βοηθήσει το σκυλί να παράγει τα φυσικά δάκρυα.

Πηγή : el.jsxys.com

Επαφή

Μίλησε για τον σκύλο σου!

Αναζήτηση στο site

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Τι τροφή δίνεις στον σκύλο σου?

Δημοσκόπηση

Η ζωή είναι τρελή όσο ένα boxer...

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode