Οπτικές ψευδαισθήσεις...

2014-09-27 21:52

    Κομμένα αυτιά και ουρά

 

      Original Photo                                    Same bitch-cropped and docked

Οι παραπάνω φωτοφραφίες είναι πανομοιότυπες σε μέγεθος.Δεν έχω αλλάξει το σώμα της θηλυκιάς με οποιονδήποτε τρόπο.Η μόνη διαφορά ανάμεσα στις 2 είναι ότι αφαίρεσα το χειριστή και πρόσθεσα κομμένα αυτιά και ουρά.(χρησιμοποιώντας το Paint Shop Pro).

Η κοπή των αυτιών και της ουράς μπορούν να δημιουργήσουν μια οπτική διαφορά για το πως βλέπει ο άνθρωπος ένα σκύλο,καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως με τα κομμένα αυτιά ένας σκύλος δείχνει ψηλότερος και ως εκ τούτου δίνει την ψευδαίσθηση πως είναι πιο κομψός.Εξίσου οι κριτές και οι εκτροφείς,πρέπει να μάθουν να αξιολογούν ολόκληρο το σκύλο,όχι μόνο την ψευδαίσθηση και να μην αφήνουν τις προτιμήσεις του να επηρεάζουν την αξιολόγηση τους.

  Κομμένα αυτιά


Και στις δυο παραπάνω μελέτες κεφαλής του  Ch. Encore's Sheridan,η Cheryl Cates επιμήκυνε τα αυτιά του σε αυτό ενός κανονικού κοψίματος.Πωλήθηκε με φυσικά αυτιά ως κουτάβι και μετά του έγινε ένα απαίσιο κοντό κόψιμο.Αφού γύρισε στο Encore τού έκοψε ξανά τα αυτιά,και παρόλο που δεν τον εμπόδισε από το φινίρισμα,σίγουρα του άλλαξε την εμφάνιση.Εκείνη του έδωσε τα αυτιά του πίσω στη δεύτερη φωτοφραφία πιο πάνω.
Πολλές ευχαριστίες για το παράδειγμα στη Cheryl !


Σημείωση:Πολλά σκυλιά στην Ευρώπη έχουν πιο κοντό κόψιμο,οπότε θα θέλαμε να το θυμάστε αυτό όταν κρίνετε ή βλέπετε φωτογραφίες!


Πηγή:www.worldwideboxer.com/salsa.html
 

 

Επαφή

Μίλησε για τον σκύλο σου!

Αναζήτηση στο site

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Τι τροφή δίνεις στον σκύλο σου?

Δημοσκόπηση

Η ζωή είναι τρελή όσο ένα boxer...

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode